טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לפני כשנה הייתי בהריון היה לי דופק אך עם שק חלמון מוגדל, בשבוע 8 הפסיק הדופק ועשיתי גרידה. כעת אני בהריון אחרי ivf איקסי יש דופק והיה לי שק חלמון מוגדל. נכון לאתמול שבוע 11 עדיין יש דופק. אני מתכוונת לעשות מי שפיר וציפ גנטי, בלי קשר לתוצאות של שקיפות עורפית. השאלה שלי, האם בעקבות השק חלמון שיש לי מוגדל עלי לבקש שיבדקו משהו נוסף במהלך הדיקור של מי השפיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי דנה לא ניראה על פניו שיש מעבר לציפ ולקריוטיפ ( מי שפיר " הרגיל" ) משהוא נוסף שעלייך לבקש. שק חלמון גדול זה אם קוטרו מעל 5 ממ. תוצאות הבדיקה מכסות טווח מאוד רחב של הפרעות כרומוזומליות לסוגיהן. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד