חשד למחיצה ברחם לפני הריון וכעת חששות לגבי ממצא זה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד למחיצה ברחם לפני הריון וכעת חששות לגבי ממצא זה
    אן
    21/09/2016

לפני ההריון עלה לי חשד (אחרי דופלר) שיש לי מחיצה ברחם. לא הספקתי לעשות היסטרוסקפיה ונכנסתי להריון. השאלה שלי היא במידה ויש מחיצה משמעותית שעלולה להפריע להתפתחות הילד האם יראו אותה בשקיפות עורפית או רק בסקירות היותר מאוחרות?
    נ.ב. כבר עברתי שקיפות שהייתה תקינה והרופא לא אמר דבר לגבי המחיצה ואני עדיין די לחוצה מזה. אני שבוע 12.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשד למחיצה ברחם לפני הריון וכעת חששות לגבי ממצא זה - תגובה

ד``ר רון ברדין
    25/09/2016

שלום אן
    ראשית אבחון רחם עם מחיצה איננו מבוצע על ידי דופלר הוא מבוצע בשילוב של בדיקת אולטרהסאונד דו מימדית ובעיקר הערך המוסף הוא של בדיקת תלת מימד
    העיתוי לאיבחון הוא כמובן טרם הריון ואו בשלבים מאוד מוקדמים שלו. היכולת בשלב כזה היא לרוב רק עם מחיצה גדולה שחוצה את כל הרחם ואז אולי ניתן לראות העובר בצד אחד של החלל . בסקירות מוקדמת או מאוחרת בטח אינם העיתוי לאיבחון
    אני מציע שתבחני עם הרופא המטפל את המיסמכים המתייחסים לחשד לרחם המחיצתי. האם כתוב במפורש? . אשמח להתייחס בהתאם
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו