אורך עצם הירך קצרה בשבוע 38, אשמח לעצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורך עצם הירך קצרה בשבוע 38, אשמח לעצה
    הדס
    24/09/2016

שלום רב,
    אני בת 34 בהריון שלישי.
    מתחילת חודש תשיעי שמתי לב שבמדידות עצם הירך של העוברית שלי קצרה מגיל ההריון. זה התחיל בשבוע וחצי הפרש וכבר טיפס לפער של שלושה שבועות בשבוע 38.
    שאר המדדים תקינים או מוערכים בשבוע אחורה למעט היקף ראש שהוא שבוע קדימה.
    היום אני בשבוע 38.4 ואורך ה fl הוא 69.5, איזה אחוזון זה? האם זה תקין?
    אני 1.60 ובעלי 1.74, שתי הבנות שלנו בעלות גובה תקין ולא הציגו ממצאים כאלה כשהייתי בהריון איתן
    אשמח לעצה, אני די לחוצה בעיקר מגמדות (עשיתי מי שפיר וצ'יפ גנטי שיצאו תקינים כך שתסמונת דאון לא מטרידה אותי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אורך עצם הירך קצרה בשבוע 38, אשמח לעצה - תגובה

ד``ר רון ברדין
    25/09/2016

הדס שלום רב
    אורך הירך לשבוע הריון שלך כלומר 38+4 הוא מעל אחוזון 5 כלומר תקין( אחוזון 5 לשבוע הריון 38+ הוא 67 ממ ) מאחר וכל הסקירות תקינות , דיקור תקין וצ'יפ גנטי תקין סביר שאין הפתעות . יתכן וימצא את הפוטנציאל הגנטי שלו אחרי הלידה. ככלל מאחר ואין פירוט של שאר עצמות ארוכות התייחסותי מוגבלת אבל נוכח הנתונים אינני רואה בעייה . יש טווחי סטייה של מדידות ואורך או מימדים בפועל במיוחד בשבועות מתקדמים .
    בהצלחה בלידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו