מי שפיר שבוע 32

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי שפיר שבוע 32
    ליאת
    28/10/2016

שלום. בת 31אני בשבוע 32 ביצעתי עד עכשיו את כל הבדיקות אולטרסאונד סקירה ראשונה ושניה ,שקיפות והכל יצא תקין. בהעמסת.סוכר של מאה יצא פרמטר 1 165 במקום 155 והשאר יצא תקין. שלחו אותי לדיאטני. מנסה להקפיד. קניתי מכשיר ביתי ולרוב זה מראה לי בגדר התקין. לעתים אחרי שעה של ארוחה מראה לי 150. הלכתי לפני שבןע למוקד ובאולטרסאונד אמרו שיש לי ריבוי מי שפיר יחסי של 250,ושאר התוצאות כמו גודל העובר וכו יצאו תקינים.וממש נלחצתי מזה. האם יש סיבה לדאגה? כי קראתי המון על זה ואני מחכה לתור לרופא.האם אני צריכה לעשות משהו דחוף?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי שפיר שבוע 32

הוספת תגובה

• ריבוי מי שפיר

פרופ` ישראל מייזנר
    28/10/2016

ריבוי מי שפיר בשלישי השלישי של ההריון הפך לממצא די שכיח במעקב ההריון. קיימות לריבוי המים סיבות רבות ביניהן: סוכרת לאם, מו ים עובריים כמו חסימות מעיים או מומי פנים ועוד. הבירור כולל סקירת מערכות נוספת, אקו לב עובר ודיקור מי שפיר למי שלא בצעה אותו כולל צ'יפ גנטי. הסיכוי לבעיה אצל אישה שכבר עברה סקירות ומעקב תקין - קטן ביותר, וזו גם הערכתי לאור מקרים רבים שנבדקו ביחידתי בבילינסון. אבל יש מקום לבירור הנ"ל עבור המקרים הנדירים בהם תתכן בעיה. על מי השפיר הייתי ממליץ בחום, שכן האינפורמציה חשובה והסיכון ללידה מוקדמת בגיל הריון זה, נמוך ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו