מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי שפיר שבוע 32ליאת28/10/2016
שלום. בת 31אני בשבוע 32 ביצעתי עד עכשיו את כל הבדיקות אולטרסאונד סקירה ראשונה ושניה ,שקיפות והכל יצא תקין. בהעמסת.סוכר של מאה יצא פרמטר 1 165 במקום 155 והשאר יצא תקין. שלחו אותי לדיאטני. מנסה להקפיד. קניתי מכשיר ביתי ולרוב זה מראה לי בגדר התקין. לעתים אחרי שעה של ארוחה מראה לי 150. הלכתי לפני שבןע למוקד ובאולטרסאונד אמרו שיש לי ריבוי מי שפיר יחסי של 250,ושאר התוצאות כמו גודל העובר וכו יצאו תקינים.וממש נלחצתי מזה. האם יש סיבה לדאגה? כי קראתי המון על זה ואני מחכה לתור לרופא.האם אני צריכה לעשות משהו דחוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי מי שפיר
פרופ` ישראל מייזנר28/10/2016ריבוי מי שפיר בשלישי השלישי של ההריון הפך לממצא די שכיח במעקב ההריון. קיימות לריבוי המים סיבות רבות ביניהן: סוכרת לאם, מו ים עובריים כמו חסימות מעיים או מומי פנים ועוד. הבירור כולל סקירת מערכות נוספת, אקו לב עובר ודיקור מי שפיר למי שלא בצעה אותו כולל צ'יפ גנטי. הסיכוי לבעיה אצל אישה שכבר עברה סקירות ומעקב תקין - קטן ביותר, וזו גם הערכתי לאור מקרים רבים שנבדקו ביחידתי בבילינסון. אבל יש מקום לבירור הנ"ל עבור המקרים הנדירים בהם תתכן בעיה. על מי השפיר הייתי ממליץ בחום, שכן האינפורמציה חשובה והסיכון ללידה מוקדמת בגיל הריון זה, נמוך ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)