מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערכים גבוהים papp aדנה03/11/2016
שלום רב,
אני בת 36, קיבלתי את תוצאות בדיקת הדם לסקר שליש ראשון.
בשורה התחתונה נראה שהתוצאות טובות מאד.
מה שצד את עיני הוא ערך papp a מאד גבוה. אני יודעת שערך נמוך זה לא תקין אבל מה המשמעות של ערך גבוה אם בכלל קיימת משמעות?
התוצאות:
גיל ההריון לחשוב הסיכון :11+4
papp a- ריכוז - 12186 mul
mom- 6.93 (turncated to 3 mom in risk caculation)
free bhcg- 29.8 ng/ml
0.69 mom
nt- 0.9 mm , 0.88 mom
סיכון לפי גיל- 1-280
סיכון משוקלל לתסמונת דאון- 1:10000
סיכון משקולל לטריזומיה 18- 1:10000
בכל מקרה בכוונתי לבצע מי שפיר בשל הגיל- מה שמטריד אותי האם ערך זה (6.93)יכול להצביע על משהו שלא ניתן לגלותו בבדיקת מי שפיר?
לא יודעת אם זה רלוונטי אבל העובר גדול ב5 ימים לפי הus מחישוב לפי תאריך וסת אחרון
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PAPP A גבוה
פרופ` ישראל מייזנר03/11/2016למיטב ידיעתי,לערך גבוה של PAPP-A אין כל משמעות קלינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)