מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חדר לטרלי שמאלי מורחברונה07/02/2017
אני נמצאת בשבוע 29 ועשו לי בדיקת גודל עובר. נמדד חדר לטרלי שמאלי ברוחב 9.4. הסתכלתי בסקירה האחרונה שנעשתה לי בשבוע 23 וראיתי שנמדד שם 6.5. אומלצתי על ידי הרופא לעשות סקירה מכוונת מוח. רציתי לדעת האם המצב יכול להחמיר או שהוא יכול גם להשתפר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוחב חדרי המח
ד``ר רון ברדין07/02/2017רונה שלום
נתחיל מזה שרוחב חדר לטראלי של 9.4 הוא תקין! מתייחסים למורחב מ 10 ממ ומעלה. עם זאת מקובל שבערך כזה סביב 9 ממ מבצעים ביקורת /מעקב שמטרתה לוודא שאין דינמיקה ולראות שאין החמרה ברוחב החדר. אני מניח שסקירת המערכות השנייה שבצעת הייתה תקינה אבל בכל מיקרה ניראה שהרופא המטפל שלך הלך בשוליים רחבים והפנה אותך לבדיקה מכוונת למח
לסיכום רוחב החדר בתחום התקין ובצעי המעקב . בהתאם לתוצאות מוזמנת לפנות אלינו שוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר
רונה08/02/2017יש לי סיבה לדאגה שהרוחב עלה מ6 ל9 בשישה שבועות?
יש מקרים שהוא גם יורד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)