הפרדות קרומים שבוע 28

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרדות קרומים שבוע 28
    טניה
    15/04/2017

שלום רב, אשמח לעידוד והכוונה. הריון שלישי בת 26 הריון ראשון הפלה שבוע 10,ילד בן שנתיים ו4 ועכשיו הריון שלישי שבוע 27+6. משבוע 18 דימומים לסירוגין בשבוע 22 בסקירה השנייה היה הפרדות קרומים 3 סמ, מבדיקה ביום ראשוו אצל הרופא שלי ותלונות שלי של כאבי בטן התקבל הפרדות קרומים אורך 77ממ על 14ממ רוחב המליץ על שמירה מידיית. קודם כל רציתי לדעת האם אכן מנוחה יכולה לעזור במצב הזה ולעקב את ההתפתחות? האם באמת במצב הנתון אפשר לסחוב עד סוף ההריון? ואם ידוע לך במקרה אם ביטוח לאומי מכיר במצבים האלה כשמירת הריון? וכמובן האם ניתן לעבור לידה ויגאלית? אשמח לכל מידע תודה רבה וחג שמחח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרדות קרומים שבוע 28

הוספת תגובה

• היפרדות קרומים

ד``ר רון ברדין
    16/04/2017

טניה שלום
    היפרדות קרומים איננה היפרדות שלייה אם כי ללא ספק דורשת מעקב בטח ובטח שאם מלווה בתלונות כדימומים או כאבי בטן. לגבי הריון בסיכון ושמירה - לשאלתך האם עוזרת מנוחה בבית אין ספק שלא בחנו השאלה בין נשים עם היפרדות שנתנו להם מנוחה לכאלה שאמרו להן תמשיכו להתנהל כרגיל. בגישתנו ולדעתי נכון שה הרופא המטפל שבחר בגישה שמרנית בניסיון לצמצם כל גירוי שעלול להחמיר את ההיפרדות /הדימום . לגבי לדיה וגינלית עדיין מוקדם להתייחס אך כעקרון אם אין מניעה אזי לא אמורה להיות בעייה בלידה מוקדמת .אדרבא. לגבי שאלתך האם ניתן " למשוך" עד המועד אז בהחלט כן כל עוד אין דינמיקה לרעה-דימום מתגבר, צירים, ואחרים אין לי מושג לגבי ביטוח לאומי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו