מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תנודות בכמות מי שפיריפעת09/05/2017
שלום רב לרופאים. אולי מישהו יוכל לתת לי תשובה כי אין לי כבר כוח. בת 26 שבוע 24 היום בדיוק. הריון ראשון ותקין. בשבוע האחרון עקב לחצים אדירים בבטן פניתי לשני רופאים ומיון יולדות. בכל את מהפעמים נמדדה כנות מי שפיר אחרת. תחילה 11.7 אחרי זה 12.2 ולאחר מכן 10.1 afi. כל רופא אמר לי שזה תקין. העובר נראה תקין וכו. וכן כי לא מדובר במיעוט קיצוני שיש בו לסכן את ההריון. השאלות שלי: 1. למה זה קורה ולמה יש תנודות בהפרש כל כך קצר ? 2. בשבועיים האחרונים לסירוגין יש לי פטרייה שאני מטפלת בה אבל לא ממש עוברת וכן בריחת שתן קלה שגם אז נבדקתי והיה בסדר. האם זה קשור לתנודות במי השפיר? 3. מה עלי לעשות כרגע ? כל הבדיקות עד כה כולל בדיקות חודשיות של שתן ודם היו תקינות. שתן, cmv וכו. האם יש סיכוי שתיוולד לי בת בריאה? תודה רבה. יפעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות מי שפיר
פרופ` ישראל מייזנר09/05/2017השינויים במדידת מי השפיר נובעים מעצם היות הבדיקה של ה AFI תלויה בתנוחת העובר ושינוי בתנועותיו. המדידה של המים ברביעים השונים של הרחם משתנה עם תנועות העובר, אך השינויים שנמצאו אצלך היו בגדר הנורמה. אין כל קשר לפטריה שאת מטפלת בה. לגבי הלחצים - פני לרופא המטפל להמשך מעקב, וכמובן, תיוולד לך בת בריאה ומקסימה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנודות בכמות מי שפיר המשך
יפעת10/05/2017דוקטור תודה על תשובתך המהירה. איני מפקפקת בה ובניסיונך שמשבר בעד עצמו. ובכל זאת משיטוטים שערכתי ראיתי תשובות בפורומים אחרים עם מקריםמאוד דומים לשלי. שם נאמר לבנות ע"י רופאים שונים לגשת לבירור מקיף כולל סקירה מכוונת לכליות ואף דיקור מי שפיר. האם באמת יש צורך בזה? הרי כמו שאמרתי לך עשיתי 2 סקירות פרטיות מורחבות שיצאו מצויינות. מדוע ממליצים לעבור את כל בבירור הזה אם מדובר בכמות תקינה. הרי אפשר להסתפק במעקב. תודה לך מקרב לב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שפיר - תנודות
פרופ` ישראל מייזנר10/05/2017אינני יכול להתייחס לאלא לרפואה שמוכרת לי ולניסיוני האישי. בכל מקרה, כמות המים היא תקינה בכל אחת מהמדידות, ובשינוי קל מבדיקה לבדיקה,מה שמצביע על אותו הממצא,שהינו מבחינתי, תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)