עובר עם ציסטיק היגרומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עובר עם ציסטיק היגרומה
    פרופ` ישראל מייזנר
    25/05/2017

שלום רב. ב30.3.2017 פירסמה הודעה בפורום מישהי בשם "מיכל" וכתבה על מקרה זהה שבדיוק קורה לי - אחרי שתי לידות והריונות תקינים, פעמיים ברצף השנה עובר עם ציסטיק היגרומה. אודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי ליצור קשר עם הכותבת (מיכל) מכיוון שאנחנו עוברות בדיוק את אותו הסיפור. אשמח מאוד לשמוע אותה, הדבר יעזור לי מאוד.
    תודה,
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עובר עם ציסטיק היגרומה

הוספת תגובה

• ציסטיק היגרומה

פרופ` ישראל מייזנר
    01/06/2017

אין לי כל גישה לפרטי הפונות לאתר. תצטרכי לפנות למפעילי האתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליאת, את מוזמנת לפנות אלי....

מיכל
    11/06/2017

לגבי פעמיים ציסטיק היגרומה בשנה האחרונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליאת
    13/06/2017

היי מיכל,
    אני כבר במקום אחר ממה שהייתי כשכתבתי את ההודעה. תודה בכל מקרה על שחזרת. האם ביצעת בדיקות גנטיות לעובר כמו סיסי שיליה כדי לבדוק מה קרה?
    כשהלכנו ליעוץ הגנטי הציעו לנו לבדוק את הדנא שלנו לאפשרות שיש לנו "שחלוף" בגנים וכמובן שהסכמנו. תוצאות רק בהמשך (לא מדובר בבדיקות הסקר הגנטיות אלא משהו אחר). אנחנו כרגע בהמשך הריון, בע"ה מקווים לבשורות טובות. שיהיה לכם המון בהצלחה וכמובן בשורות טובות !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו