מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין עדיין דופק לעוברמ.מ18/06/2017
שלום רב,
ביום רביעי האחרון הייתי אצל הרופא, ובבדיקה וגניאלית לא מצא דופק לעובר. ראה שק הריון בגודל 4-5 מ"מ וקוטב עוברי- המליץ לעשות בדיקת דם ולראות רמות בטא ופרוגסטון. הבטא הייתה 16 אלף והפרוגסטון 127 (כמו מההתחלה).
היום הייתי שוב אצל הרופא: העובר גדל ל7 מ"מ אך עדיין לא ראה דופק. גיל ההריון לפי וסת 7 שבועות ו-6 ימים גיל ההריון ע"פ ממצאי הבדיקה 6 שבועות ו-4 ימים.
האם יש סיכוי לשמוע דופק עוד כמה ימים?
האם בכלל ייתכן מצב בו עובר גדל מבלי שיש דופק?
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק עוברי
פרופ` ישראל מייזנר18/06/2017בעיקרון, בגיל הריון של 6 שב' ומעלה, מקובל לצפות כבר בדופק העובר. לא ברור לי מדוע לא נצפה עד עתה. יתכן וכי עקב ביוץ מאוחר, הצפייה בדופק יכולה להדחות במספר ימים. כל זמן שאין דימום המחשיד לבעיה בעובר, המתיני עוד מספר ימים וחזרי על הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זהו..
מ.מ18/06/2017שמדובר בהפרייה.
תאריך שאיבה 7.5
תאריך החזרה 10.5
יש אפשרות שמדובר בהשתרשרות איטית?
באיזה שבוע לפי גודל העובר זה הופך להיות בלתי אפשרי להמשיך לקוות?
ובכללי.. האם הגיוני שיש התפתחות עובר בלי שיש דופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק
פרופ` ישראל מייזנר18/06/2017בשלב זה לפי המועד של ההחזרה, צריך כבר לראות דופק. בכל מקרה, הייתי חוזר על הבדיקה בידיים מיומנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אחזור על הבדיקה, אבל..
מ.מ19/06/2017עד איזה שבוע יש עוד תקווה?
כשהעובר באיזה גודל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק
פרופ` ישראל מייזנר19/06/2017הייתי מחכה מקסימום שבוע ולא יותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)