מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משמעות של עצמות ארוכות קצרותאני19/06/2017
שבוע הריון מחושב 31W+2
BPD 79.3mm
OFD 102 mm
HA 286.1 mm
AC 268.6mm
Femur 55.9mm
Humerus 49.7mm
Ulna 44.2mm
Radius 34.5 mm
Tibia 46.8mm
Fibula 46.5mm
Cerebellar 40.3 mm
CM 6.76
נאמר שצריך יעוץ גנטי. תורים ארוכים
במיוחד הרדיוס קטן.
עשיתי מי שפיר בערך בשבוע 18 בעקבות חלבון עוברי בדם גבוה (2.6 mom) וגיל. גם המי שפיר, חלבון עוברי במי שפיר, וגם הצ'יפ הגנטי (אסותא) יצאו תקינים. לא נשמר חומר. האם יש צורך לחזור על מי שפיר ואם כן עד איזה שבוע ניתן לבצע?
האם יש עוד משהו שניתן לבדוק באולטראסאונד כדי לשלול גמדות או עד איזה עוד דברים יכולים עצמות קצרות להעיד?
אני 1.57 מטר. יש עורק טבורי אחד ואני מזריקה קלקסן בעקבות הפלות קודמות APLA.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצמות קצרות
פרופ` ישראל מייזנר20/06/2017קשה לענות לך ללא בדיקה של העובר לגבי צורת ומבנה העצמות הארוכות. הבעיה שבודקים שונים מודדים עצמות בצורה שונה.
בכל מקרה כל העצמות הארוכות בעוברך, מתאימות לאחוזון 5 ויותר, מה שאיו מכוון לכיוון של גמודת, אך כפי שציינתי, קשה לי לנבא ללא בדיקה של העובר, כולל אצבעות, פנים, לב וכד'.
ייעוץ גנט כמובן חשוב, בתנאי שלגנטיקאי יש ידע בתחום ספציפי זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)