מין העובר בבדיקת אולטראסונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין העובר בבדיקת אולטראסונד
    נונו
    14/07/2017

שלום,
    אני בשבוע 19 להריון, בצעתי בדיקת אולטראסונד רגילה אצל הרופא שלי, להערכתה שמדדים וגודל תקינים, לגבי מין העובר אמרה שקשה לזהות במכשיר שיש לה, אחרי שנסתה היא אמרה שהחבל הטבורי עובר בין הרגליים ולכן לא רואה אבל בכל זאת נראה לה שזאת בת, ואמרה בסקירה המאוחרת יהיה לך תשובה מדויקת יותר, שאלתי האם יכול להיות שזה בן ? ולמה דווקא אמרה שזו בת? היא לא נתנה לי הסברים ורק רצתה לסיים את הבדיקה אפילו את תמונות הבדיקה לא צרפה לסיכום הביקור רק נתונים ללא תמונות.
    אשמח לקבל התייחסות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מין העובר

פרופ` ישראל מייזנר
    15/07/2017

מין העובר בשבוע 19 ברור בדרך כלל, אך יתכן ולרופאה היו בעיות טכניות כפי שציינת. בכל מקרה, לפנייך שתי אופציות: לחכות לסקירה המאוחרת, או לפנות למומחה האולטרסאונד לאבחון מדוייק. לא ציינת מאומה לגבי הסקירה המוקדמת....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין העובר בבדיקת אולטראסונד

נונו
    15/07/2017

לא בצעתי סקירה מוקדמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו