מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Bpd גדול לגיל ההריוןליטל01/08/2017
שלום,
את בסקירת מערכות הראשונה שלי עשיתי אצל פרופ׳ מייזנר בשבוע 15+6
המדדים :
BPD היה 35.5 מתאים ל שבוע 16+6
OFD 41.7
HC 121.5
AC 107.5
FL 19.7
הסקירה השניה הייתה בשבוע 21+1
מדדים
BPD היה 54 מתאים לשבוע 22+4
HC 197
AC 169
בסקירה זו הפנו אותו לעוד סקירה מכיוון שאגן כליה שמאלי היה טיפה גדול מאגן כליה ימני (4מ״מ מימין 4.2 מ״מ משמאל)
הלכתי לסקירה מכוונת בתל השומר נאמר לי שהכל תקין מבחינת אגני הכליה עשיתי את זה בשבוע 26+6
מדדים
BPD היה 77 מתאים לשבוע 30+1
HC 260.6
AC 233.4
FL 50.4
הBPD היה גדול בשתי סטיות תקן לגיל ההריון וכל שאר המדדים היו תואמים לפי טבלת צ׳רבנק כולל מוחון בגודל תקין וחדרים במוח
בכל מקרה הופנתי למעקב לעשות סקירת מוח נוספת טאקט לב עובר ויעוץ גנטי כי גם לבעלי והתאום שלו מדדים גדולים של הראש
בשבוע 30+5 עשיתי אקט לב עובר שיצא תקין לחלוטין
והסקירת מוח מדדים :
BPD 86.9 מתאים לשבוע 35+1
HC 302
AC 278
FL 60
עובר חיוני תואם אחוזון 77 לפי עקומת דולברג
HC גדול ב1.04 סטיות תקן לפי גיל ההריון
BPD גדול ב2 סטיות תקן לפי טבלאות צ׳רבנק
הופנתי לעשות MRI מוח עובר לאור BPD גדול ב2SD וכן ביקורת מרפאה נאורולוגית עובר
לא אישרו לי בקופת חולים טופס 17 בטענה כי הנמצאים אינם מצריכים MRI
היום אני שבוע 35 לא עשיתי את הMRI והרופאת נשים בכל זאת אמרה לי ללכת לסקירת מוח נוספת
האם אני צריכה להיכנס ללחץ והאם בכל זאת יש מקום לעשות MRI* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BPD גדול
פרופ` ישראל מייזנר12/08/2017לפי ההתנהלות, עשית את כל הבדיקות הנדרשות שנמצאו תקינות. MRI בנוכחות מבנה מוח תקין, לא יוסיף הרבה. BPD גדול בלבד בנוכחות היקף ראש תקין או מעט גדול, אינו מצביע בהכרח על מוח לא תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)