מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צוואר רחם מקוצר שבוע 22+4ויקה05/11/2017
שלום
ביום חמישי הייתי בסקירה מאוחרת דרך קופת חולים. שבוע 22 +4
צוואר הרחם היה 29. הרופא אמר כי הוא מקוצר ואני צריכה להיות במעקב. בינתיים המליץ לי לנוח כמה שיותר ולא להרים את התינוק שלי בן שנה וחודשיים.
אין לי מצב לא להרים ולטפל בתינוק (במיוחד עכשיו שהוא לא מרגיש טוב ואנחנו עוד נכנסים לחורף). אין לי עזרה איתו
עד כמה אורך צוואר 29 מסוכן בשבוע 22?
יש לציין 2 לידות קודמות ילדתי אחד בשבוע 41+ כמה ימים והריון שני ילדתי יום לפני תאריך משוער בזירור בגלל ירידת מים
(יש לציי כי גם בהריון שני היה חשד לצוואר מקוצר, והייתי במעקב והוא עלה בחזרה. אבל אז היתה לי אופציה לנוח יותר כי לא היה לי ינוק בית אלא ילד שהוא עצמאי)
אני לחוצה
תור לרופא רק ביום שלישי הקרוב
אודה למענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר מקוצר
פרופ` ישראל מייזנר05/11/2017אורך צוואר נחשב לתקין מעל 2.5 ס"מ. רוב המדידות הן מעל 4 ס"מ, ולכן הרופא המליץ את המלצותיו. אין לי פיתרון לבעיית הרמת הילד, ונכון הוא שלא רצוי לשאת משאות כבדים מידי. אין לי כל אפשרות, ולא רק לי, לחזות את הסיכוי לקיצור הצוואר. רטב הסיכויים שהמצב לא ישתנה כמו בלידות הקודמות. בכל מקרה, רצוי מעקב צמוד והתייעצי על כך עם הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה. שאלה נוספת
ויקה05/11/2017התינוק שלי שוקל סביבות 9_9.5 קילו. אני רגילה להרים אותו כמובן והיה חולה גם לפני כשלושה שבועות. וגם היה על הידיים.
השאלה כמה זה מסכן את המצב? האם מעקב שבועי אצל הרופא מספיק?
ככה היה לי גם בהריון שני והתארך בחזרה לבערך מעל 35 ממ
האם טיפול בתינוק יכול לגרום להחמרת מצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתגובה
פרופ` ישראל מייזנר05/11/2017להערכתי, הרמת הילד לא תשנה דבר. אולם, אף אחד מאיתנו אינו נביא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. הוא היה אמש בלילה המון על הידיים. אתה מרגיע אותי
ויקה06/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)