דופק איטי ושק לא סימטרי ועכור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק איטי ושק לא סימטרי ועכור
    איילת
    18/11/2017

שלום רב, אני בת 27 ובן זוגי 28, אחרי הרבה ivf, ב-17.10 הוחזר לי בלסטוציסט באיכות גבוה בן 6 ימים. ב-30.10 בטא 757, ב-1.11 בטא 1685, ב-5.11 בטא 5809, ב-9.11 בטא 12253. לפני יומיים היה לי דימום קצר, עשיתי us והרופא אמר שנראה לא טוב, דופק איטי, העובר נראה בין 5.5 שבועות והשק לא סימטרי ועכור. כעבור 3 שעות הרופא שלי עשה שוב us ואמר שאו שכן ישרוד או שלא, הוסיף לי פרוגינובה פעמיים ביום בנוסף ל-3 פעמים אנדומטרין שלוקחת עוד לפני ההחזרה. אמר לעשות שןב us ביום שני. הבוקר יש לי שוב כתמים חומים. יש סיכוי שהעובר ישתפר להיריון בריא או שזה מקרה אבוד? אני מעשנת 5 סיגריות ביום- זו יכולה להיות הסיבה למצב שנוצר? אנא תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הריון צעיר

ד``ר רון ברדין
    18/11/2017

איילת שלום רב
    מבין לדאגתך הרבה אך " מרבה בדיקות מרבה שאלות ודאגות"
    דופק מופיע לראשונה סביב 6 שבועות וביצעת 2 בדיקות סביב השבוע ה 6 . ממש לא ניתן ללמוד על עתיד התפתחותו של ההריון בנקודת זמן מוקדמת . עלייך הגדיל את טווח הזמנים עד לבדיקה הבאה עם כל הקושי.... העובדה היא שיש דופק סביב שבוע 6 וזה כבר טוב . חכי כשבועיים עד לבדיקה הבאה ואז ניתן יהיה להתייחס עם יותר מידע אלא אם כמובן יהיה דימום משמעותי/כאבי בטן וכדומה.
    ( לגבי עישון לא רואה כעת הקשר עד עתה בהריון . אין ספק שלעישון בהריון יכלה להיות השפעה על גדילתה העובר ועוד השלכות אך זה להמשך)
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק איטי ושק לא סימטרי ועכור

איילת
    18/11/2017

תודה רבה על התשובה המהירה! מאוד מעודד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו