מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דופק איטי ושק לא סימטרי ועכוראיילת18/11/2017
שלום רב, אני בת 27 ובן זוגי 28, אחרי הרבה ivf, ב-17.10 הוחזר לי בלסטוציסט באיכות גבוה בן 6 ימים. ב-30.10 בטא 757, ב-1.11 בטא 1685, ב-5.11 בטא 5809, ב-9.11 בטא 12253. לפני יומיים היה לי דימום קצר, עשיתי us והרופא אמר שנראה לא טוב, דופק איטי, העובר נראה בין 5.5 שבועות והשק לא סימטרי ועכור. כעבור 3 שעות הרופא שלי עשה שוב us ואמר שאו שכן ישרוד או שלא, הוסיף לי פרוגינובה פעמיים ביום בנוסף ל-3 פעמים אנדומטרין שלוקחת עוד לפני ההחזרה. אמר לעשות שןב us ביום שני. הבוקר יש לי שוב כתמים חומים. יש סיכוי שהעובר ישתפר להיריון בריא או שזה מקרה אבוד? אני מעשנת 5 סיגריות ביום- זו יכולה להיות הסיבה למצב שנוצר? אנא תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון צעיר
ד``ר רון ברדין18/11/2017איילת שלום רב
מבין לדאגתך הרבה אך " מרבה בדיקות מרבה שאלות ודאגות"
דופק מופיע לראשונה סביב 6 שבועות וביצעת 2 בדיקות סביב השבוע ה 6 . ממש לא ניתן ללמוד על עתיד התפתחותו של ההריון בנקודת זמן מוקדמת . עלייך הגדיל את טווח הזמנים עד לבדיקה הבאה עם כל הקושי.... העובדה היא שיש דופק סביב שבוע 6 וזה כבר טוב . חכי כשבועיים עד לבדיקה הבאה ואז ניתן יהיה להתייחס עם יותר מידע אלא אם כמובן יהיה דימום משמעותי/כאבי בטן וכדומה.
( לגבי עישון לא רואה כעת הקשר עד עתה בהריון . אין ספק שלעישון בהריון יכלה להיות השפעה על גדילתה העובר ועוד השלכות אך זה להמשך)
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק איטי ושק לא סימטרי ועכור
איילת18/11/2017תודה רבה על התשובה המהירה! מאוד מעודד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)