תוצאות חלבון עוברי 2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות חלבון עוברי 2
    מעיין
    29/11/2017

לאחר ביקור אצל רופא הנשים שלי ובדיקה של תוצאות הבדיקה אמר לי כי הסיכון לגילוי תסמונת כרומוזומלית גנטית שתתגלה בבדיקה של מי שפיר עם צ'יפ גנטי הוא 1:128, לא הצלחתי להבין אם התוצאה תקינה או שלא ומה היא אומרת בפועל? הרופא פשוט הלחיץ ואמר אני לא יכול להגיד לך אם לעשות את בדיקת מי השפיר עם הצ'יפ הגנטי אבל היית רוצה לקחת אחראיות על העובר שמשהו יתגלה בסוף ותהיי אחת מתוך 128 במידה ולא תעשי את הבדיקה...
    רוצה להבין את משמעות תוצאות הבדיקה לעומק ואם המשמעות היא שאני צריכה לעשות את הבדיקה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות חלבון עוברי 2

הוספת תגובה

• חלבון עוברי

פרופ` ישראל מייזנר
    29/11/2017

קשה לראות מהצילום את הכתוב, אך אם הבנתי נכון, הסיכון לבעיה שתתגלה בצ'יפ הגנטי הוא 1:128. זהו סיכון גבוה מהסיכון לתסמונת דאון, ומסף הסיכון לדאון שהוא 1:380, לפי משרד הבריאות. כלומר הסיכון לבעיה בצ'יפ גבוה יותר, ויתכן שהרופא רמז לך שכדאי לשקול דיקור מי שפיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו