צוואר רחם מקוצר בשבוע 28

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צוואר רחם מקוצר בשבוע 28
    ויקה
    10/12/2017

שלום
    בשבוע 24 אחרי סקירה מו
    אוחרת התגלה צוואר מקוצר ל 29. הרופא המליץ על מעקב.
    אחרי שבוע הצוואר היה 33 מ"מ
    בשבוע 27 שוב התקצר ל 29 ממ ויש גם פתיחה פנימית בתעלה שכחתי את המושג הרפואי שמגיע ל 15 ממ
    היום בבוקר הצוואר היה כבר 21 עם םתיחה פנימית 18-19 וצוואר רחם סגור חיצונית ואין צירים
    שלחו למיון נשים
    שם חיברו למוניטור שהיה תקין. צוואר היה שם פעם 30 ממ פעם 26 ממ
    שחררו הביתה עם מנוחה וללכת לרוםא שלי להמשך טיפול
    שאלה שלי כזו - כמה אני נמצאת בסכנה ללידה מוקדמת בנתונים אלו?
    2 לידות קודמות היו בשבוע כמעט 42 ושבוע 40. לא היו בעיות כאלה
    אני כרגע לא ממש יודעת איך להתנהל. האם חהיות כל היום בשכיבה? מה זה מנוחה בעצם?
    גילו גם שיליה נמוכה שקרוב לצוואר הרחם.
    מה הטיםול המקובל במקרים אלו? רופא נשים שלי לא נמצא השבוע ואני לא יודעת באם לגשת לרופא אחר ושוב לקחת סיכון שאולי לא אקבל תשובות סוםיות לטיפול מתאים?
    תודה ואשמח לדעתכם - האם אני צרחכה לבקש נרות לחעזוק צוואר רחם? או טיםול אחר שמקובל לתת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צוואר רחם מקוצר בשבוע 28

הוספת תגובה

• אורך תעלת צוואר הרחם

ד``ר רון ברדין
    10/12/2017

שלום ויקה.
    בצעת מספר בדיקות בפרק זמן קצר כך שקשה להתייחס במדויק. אין לך היסטוריה של לידות מוקדמות כך שמקטין הסיכון ללידה מוקדמת. אורך תעלת צוואר הרחם 27 ממ תקין.
    מאחר ובפורום זה אנחנו מתמקדים באולטרהסאונד ואיננו נוהגים לתת המלצות הקשורות בהתנהלות בהריון לא כאן המקום אלא מומלץ שתפני במסודר לרופא מטפל. לגבי השלייה היא נמוכה ויש בהחלט סיכוי שעם התקדמות ההריון וגדילת הרחם השלייה תתרחק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו