מי שפיר בעקבות תבחין משולש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי שפיר בעקבות תבחין משולש
    פרופ` ישראל מייזנר
    12/12/2017

שלום יש לי בעיה שאני לא יודעת מה לעשות כי אין לי שקט עברתי מי שפיר בעקבות תבחין משולש שיצא 1:76 לתסמונת דאון לא היו מומים בסקירת מערכות אצל פרופסור מלינגר שקיפות עורפית 1.5 בדיקת מי השפיר והפיש ל5 כרומוזמים יצאו תקינים הבעיה היא שעשיתי גם ציפ גנטי ובציפ גנטי נמצאו ממצאים חריגים של חסר של 10 mb בכרומוזום 5 ועודף 12 mb בכרומוזום 6 עשו שוב קריוטייפ גם בכרומוזמים מוגדלים שאפשר למצוא גם חסרים של 5mb אבל לא מצאו עכשיו אני בדילמה אם לסיים את ההריון או לא אני בהריון ראשון לאחר 7 שנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צ'יפ גנטי

ד``ר רון ברדין
    12/12/2017

שרית
    סוגיית התלבטותך מובנת והיא לדיון וייעוץ עם גנטיקאי. אני מציע שתפני בהקדם לייעוץ כזה .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לנו יועצת גנטית בוולפסון השאלה אם באמת יש כאן מה לבדוק

שרית
    12/12/2017

הפחד שלנו שיותר מידי ממהרים לקבוע הפלה כי חסרים גדולים מידי בשבל שלא יראו בקריוטיפ הגדול והקטן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו