טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אחרי 4 סקירות שבכולן נמצאו ממצאים חריגים כמו חדרי מוח מורחבים (שבסקירה האחרונה כבר לא נראו) ציסטות צוואריות שנעלמו, עובר קטן ועצמות קצרות בסקירה האחרונה לא נמצא החלק של הקורפוס קולוסום. אני בשבוע 28 ומתלבטים אם להמשיך ל mri שנקבע לעוד שבועיים ולעשות בדיקת אקסום שכנראה לא תראה כלום או להחליט כבר את ההחלטה... האם בדיקת ה mri יכולה להראות משהו אחר? את עניין העצמות ניתן אולי להסביר בכך שגם אני וגם בעלי נמוכים אשמח למענה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מניח שקיבלתם מספיק הסברים על משמעות העדר הקורפוס קלוסום. אני מניח שהתלבטותכם קשורה באופציה של הפסקת הריון, עמה אתם צריכים להיות שלמים לחלוטין. אם ה MRI יעזור לכם לקבל החלטה מושכלת - שבועיים של המתנה לא ישנו דבר, ובצעו את הבדיקה. חשוב לזהות ב MRI פתולוגיות נוספות במוח במידה ואלו קיימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר