טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הריון רביעי,ניגשתי בעקבות דימום בבדיקות נרשמו תוצאות כגון : שיחה ימנית נצפתה בתוכה ממצא היכול להתאים לגופים צהוב במימדים: בתוכה ממצא ההיפואקוגני צלול 30*24 מ"מ.
שילה שמאלית נצפתה ב.מ.פ
הקפידו אותי בדחיפות לרופא תורן בעקבות תוצאות הבדיקת אולטרסאונד. אשמח לדעת בבקשה מה זה יכול להיות ועל מה הלחץ. לי הסתנן מהדימום הזה שהתחזק כהפלה טבעית . את זה הבנתי במעמד הבדיקה ובהמשך השבוע בעקבות התכווצויות ודימום מתגבר. הפלה שניה 2 הריונות קודמים תקינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד