מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון תאומים זהים שקיפות מעובהשרי31/05/2018
בת 29 הריון שני כרגע שלא תוכנן. בבית יש ילדה בת 10 חודשים שנולדה בהריון ולידה תקינים. כרגע אני שבוע 24 הריון תאומים מונו בי שלייה אחת. אני כמובן נמצאת במעקב במרפאה להריון בסיכון. עד כה מהלך הריון תקין. בשקיפות עורפית נמדדה לאחת התאומות שקיפות של 2.1 והשנייה 1.3. השקלול של התאומה הראשונה יצא מעט גבוה 1:300 . לא ביצעתי דיקור. מה שכן עשיתי זה בדיקת verify שיצאה תקינה. חלבון עוברי תקין. 2 סקירות מוקדמת ומאוחרת תקינות לגמרי אצל דוקטור ינון חזן. אקו לב עובר - תקין. אני פשוט לא מבינה. אם עשיתי חוץ מדיקור כל מה שניתן, וככל הנראה לא מדובר בתסמונת דאון לדעת הרופאים, אז מאיפה בכל זאת באה השקיפות המעט מעובה הזו ? הרי זה לא סתם !. נשלחתי בכל מקרה לייעוץ גנטי שיש תור רק שבוע הבא ואולם הרופא מטפל שלי חושב שלא יפנו אותי לביצוע דיקור על סמך הנתונים. מה עוד עלי לעשות?
תודה על זמנך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים
ד``ר רון ברדין02/06/2018שרי שלום
על פי הפירוט לעיל ניראה שאת במעקב מאוד מסודר של ההריון. בנוכחות סקירות תקינות ו VERIFY תקין בשילוב עם ערך ה 2.1 מ"מ שקיפוץ לאחד העוברים( אבסולוטית זה בתחום התקין) לא ניראה שיש צורך בפעולות נוספות . בכל מיקרה בצעי הייעוץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)