מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עובר קטן בשבוע 27ליאת14/06/2018
שלום ד״ר רון,
אשמח לשמוע את דעתך בנושא.
אני מטופלת בחו״ל, בת 37, הפלה אחת בעבר והריון שעד כה נראה תקין. (לא נצפו ממצאים בסקירה מוקדמת ומאוחרת ובדיקת ניפט חזרה עם סיכון נמוך ל שלושת התסמונות).
במעקב גדילה נראה שהעוברית קטנה מאוד. היקפי האיברים שנבדקו מתאימים כל אחד לאחוזון אחר. האם זה סביר?
אשמח לשמוע את דעתך עקב הממצאים ומה המלצתך למעקב מכאן.
שבוע 27+4
הערכת משקל 952 גר
Bpd 62 ממ
Hc 237 ממ
Ac 226 ממ
Femoral length 49 ממ
תפקוד השלייה נראה תקין.
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדדי גדילת עובר
ד``ר רון ברדין16/06/2018ליאת היי
מדדי העובר שציינת נימצאים בתחום התקין לשבוע הריון . חסר בנתונייך מה הערכת המשקל שזה פרמטר להתייחסות בגדילת עובר. לכן בשלב זה הייתי מציע שתבצעי הערכת גדילה כ 3 שבועות מבדיקה קודמת שמטרתה לראות גדילה עיקבית ושלא ניפתח פער . אשמח להתייחס עם נתוני הערכת המשקל הבאה בהשוואה.
בהצלחנ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכת משקל
ליאת17/06/2018המון תודה!
הערכת המשקל 952.
מבינה שהיא קטנה מה שהלחיץ אותי הוא היקף הראש שנראה קטן מאוד (מתאים לשבוע קטן יותר מהיקף הבטן).
המון המון תודה לך!
האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכת משקל
ד``ר רון ברדין17/06/2018ליאת!
א. הערכת המשקל תקינה בהחלט לשבוע!
ב. היקף הראש בתחום התקין. המדד היותר קטן הוא ה BPD שזה הקוטר שבין הרקות יתכן ועל רקע תנוחה( מצג עכוז ) ייתכן ומי מכם יש ראש" צר" לכן הצעתי שתבצעי הערכת משקל נוספת עוד כ 3 שבועות שתהייה השוואה להערכת הגדילה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
ליאת17/06/2018המון תודה לך ד״ר.
אבצע סריקה נוספת ואשמח לעדכן.
החזרת לי את האוויר לנשימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)