מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המטומה בגודל 3 סמדנה26/06/2018
שלום אני בת 30 נמצאת בשבוע 7 בהריון של תאומים לא זהים אחרי ivf
ממצאים אחרי אולטרה סאונד
Fetus 1
Fetal HR - 148’ bpm
CRL - 1.08cm
G.A - 7weeks 1 day
EDD - 10.02.19
YS - 0.54cm
G.S - 19.50mm
Fetus 2
Fetan HR - 150 bpm
CRL - 1.06cm
G. A- 7w 1 d
EDD - 10.02.19
YS - 0,42 cm
G.S - 16.25mm
There appears hematoma - 29.03 mm3
אני מאוד לחוצה כי זה הריון שהושג אחרי הרבה זמן ודואגת
1- האם הממצאים תקינים לשבוע 7?
2- ישנו המטומה בגודל 3 סמ מה סיכוי שחלילה המטומה יגרום להפלה? ומה לעשות בשביל להוריד סיכוי .
3-האם המטומה הוא גורם להפלה של 2 העוברים ?
4- הציעו לי לעשות בדיקה nipt האם היא גורם סיכון ?
ומהי היעילות של הבדיקה ?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המטומה בשק הריון
ד``ר רון ברדין26/06/2018דנה היי
1. עוברים תואמים שבוע הריון -תקין לשבוע
2. לגבי ההמטומה- אין פעולות לביצע שיצמצמו אותה. רק סבלנות. גורלה של המטומה כשאין דימומים מתמשכים היא להיספג ולכן מעקב סונוגרפי בלב. הייתי נימנע ממאמצים ( ספורט, סקס, אחר) לתקופה הקרובה עד ביקורת אצל רופא מטפל.
3. NIPT איננה בדיקה מסוכנת.זו בדיקת דם בדיקת סקר להערכת הסיכון למספר תסמונות ביניהם דאון. פרטים
לגביהן אני מציע שתקבלי מול החברות המסחריות ואף להיועץ ביועץ גנטי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)