תנועות עובר -מתי מרגישים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועות עובר -מתי מרגישים?
    ענבר
    01/07/2018

שלום ד"ר ותודה רבה על הפורום !

אני בהריון ראשון שבוע 21 ועדיין לא מרגישה כלל תנועות עובר ..
    מתי אני אמורה להתחיל להרגיש תנועות ? יש לי שיליה קדמית - האם זה גורם לעיכוב בהרגשת התנועות ?

אני מתלבטת אם לחכות עוד שבוע וחצי לסקירה או לרוץ (שוב) למיון לראות שהכל בסדר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועות עובר -מתי מרגישים?

הוספת תגובה

• תנועות עובר

ד``ר רון ברדין
    01/07/2018

ענבר היי
    שאלה כל כך מובנת. בטח בהריון 1. לא יודעים בדיוק מה להרגיש. יש המרגישות בשבוע 18 ויש שמאוחר יותר. יתכן ולשלייה הקדמית תפקיד. לגבי האם להתאפק לסקירה עוד שבוע וחצי או ללכת למיון לודא שהכל בסדר זה UP TO YOU . .... אם לא מניח לך הייתי הולך לבדוק ולישון יותר טוב בלילה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנועות עובר

ד``ר רון ברדין
    01/07/2018

ענבר היי
    שאלה כל כך מובנת. בטח בהריון 1. לא יודעים בדיוק מה להרגיש. יש המרגישות בשבוע 18 ויש שמאוחר יותר. יתכן ולשלייה הקדמית תפקיד. לגבי האם להתאפק לסקירה עוד שבוע וחצי או ללכת למיון לודא שהכל בסדר זה UP TO YOU . .... אם לא מניח לך הייתי הולך לבדוק ולישון יותר טוב בלילה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה :)

ענבר
    02/07/2018

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו