מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקירה שלישית מכוונת למוחאנאל09/07/2018
שלום, הייני נמצאת בשבוע 27+5 שבוע שעבר עשיתי סקירה מכוונת למוח כיוון שבסקירת מערכות אמרו שראש העובר באחוזון 7, לאחר הסקירה המכוונת נאמר לי שכל מימדי העובר הן מתחת לאחוזון 10, העובר קטן בכל המימדים, צרבלום 29 מ"מ
Bpd- 62
Head cir- 235
Ab. Cir- 205
יחס hc / ac
1.14
Femur length- 46
הערכת משקל 782 גרם
זרימות דם
עורק תבורי s/d
4.46
הופנתי לבירור ומעקב עקבiugr
האם אני צריכה לדאוג? מה זה אומר כל מה שהוא רשם? האם הכל תקין? צריך לבצע עוד בדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר קטן
ד``ר רון ברדין12/07/2018אנאל היי
1. היקף ראש העובר בתחום התקין לשבוע הריון ואיננו מוגדם כמיקרוצפאלי( ראש קטן).
2.מדדי עובר קטנים לשבוע יכולים לנבוע ממספר גורמים וישנם מספר פרמטרים שניבדקים , חלקם מצויין לעיל
מאחר ואין עוד מדידה להשוואה אני מציע שתבצעי הערכת התפתחות נוספת כשבועיים מבדיקה זו שצירפת ובהתאם יומלץ על אופן המעקב ותכיפותו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב גדילה
אנאל13/07/2018שלום ד"ר,
רופאת הנשים שלחה אותי לבצע הערכת משקל נוספת והממצאים הינם:
Bpd 68 מתאים לשבוע 27.3
Head cir 257 מתאים לשבוע 28
Ab.cir 227 מתאים לשבוע 27.1
Hc/ac 1.13
Femur length 51 מתאים לשבוע 27.1
הערכת משקל 1040
אחוזון 19
זרימות- s/d 3.2
רציתי לדעת האם תקין ומדוע המדדים אינם בהתאם לשהוע שלי, כמובן יודעת שיש סטייה אבל היקף ראש גדל, בטן וירך עדיין קטנים בשבוע וחצי
אודה לעזרתך מה ממליץ ומה הכיוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדילת עובר
ד``ר רון ברדין13/07/2018אנאל היי
אני רואה יופי של גדילה ב כל השורות
גודל העובר מותנה בגורמים שונים שלא כולם מבטאים ממצא לא תקין .( למשל פוטנציאל גנטי וגובה הורים.)
בשלב זה ממליץ מעקב " והתעודדות " כי גדילה יש!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)