טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ערב טוב. אני שבוע 36.3 אתמול במעקב שיגרתי אצל הרופאה נמצא שכמות המיים היא 4.5 הופנתי למיון יולדות בתל השומר נצפתה כמות של 6.35 והם החליטו לא לזרז.. היום במעקב חוזר נצפתה כמות של 6.35. אציין שבהיסטוריית הלידות שלי ילדו אותי פעמיים פעם אחת בשבוע 36 ופעם שנייה ב39. אציין שאני לא רגועה כלל. האם זה נורמלי? יש סכנה לעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שירה א. זהו מיעוט יחסי לא אבסולוטי ב. כמות מי השפיר היא דינמית ותלויה במספר גורמים. בהנחה שאין ירידת מים( זו הסיבה השכיחה ביותר למיעוט מי שפיר )שסקירות תקינות, מראה כליות תקין,עובר תואם בגודלו לשבוע ההריון .לרוב לא יודעים להסביר את הסיבה ואין בעייה ברקע .מבצעים מעקב -מוניטור ואולטרהסאונד ועירנות לתנועות העובר בהצלחה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד