חדר מוח ביטני או ואגינלי ואם אר אי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדר מוח ביטני או ואגינלי ואם אר אי
    אמא לעוברי
    10/08/2018

רציתי לשאול מה יותר מדוויק בבדיקת רוחב חדרי מוח האם בדיקה ביטנית או וגאנלית
    כשהרופא עשה לי באופן ביטני חדר חמין היה 7.7 וחדר שמאל 6.6 וכשהוא בדק וגינאלי זה היה 8.6 ו 6.4
    כשזה ביטני אין אסימטריה וכשזה ואגינלי אז יש
    בדרך כל מה נחשב אמין יותר? בנוסף אני שוקלת לעשות בדיקת אם אר איי- האם היא יותר דומה על פי ניסינך לבדיקה ביטנית או ואגינלית?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רוחב חדרי המח

ד``ר רון ברדין
    10/08/2018

היי
    עירבבת מספר מושגים יחד ולמען הסדר הטוב: המטרה איננה צורת ההדמיה אם וגינלי או בטני אלא הדמייה מיטבית של כל איבר בעובר . אם העובר שוכב כך שהראש פונה למטה כלומר לכיוון צוואר הרחם לעיתי ם ניזקקים להשלמת הבדיקה בגישה וגינלית. תלוי גם בשבוע. בשתי הבדיקות המדידות תקינות . MRI איננה בדיקה של מה בכך ובטח שאין לה ייתרון להערכת רוחב חדרי המח על פני האולטרהסאונד. נכון למידע שנתת אינני רואה כל סיבה לבדיקת MRI
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטני או וגאינלי

אמא לעוברי
    10/08/2018

תודה על המענה,בוצע לי סקירה מוכוונת מח ובאותה סקירה אלו היו התוצאות של הבטני והוגינלי, מלינגר ביצע זאת. וכשעשה ביוני אמר שאין אסימטריה לאור שבאנו לבדיקה מוכוונת מח לאחר,סקירה עשה גם ואגינלי ואמר אסימטריה מיזערית. מה,דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסימטריה בחדרי המח

ד``ר רון ברדין
    10/08/2018

אני מניח שפרופ' מלינגר הסביר לכם את מימצא י הבדיקה . אסימטריה מיזערית כשלעצמה לא מימצא בעייתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו