מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חדר מוח ביטני או ואגינלי ואם אר איאמא לעוברי10/08/2018
רציתי לשאול מה יותר מדוויק בבדיקת רוחב חדרי מוח האם בדיקה ביטנית או וגאנלית
כשהרופא עשה לי באופן ביטני חדר חמין היה 7.7 וחדר שמאל 6.6 וכשהוא בדק וגינאלי זה היה 8.6 ו 6.4
כשזה ביטני אין אסימטריה וכשזה ואגינלי אז יש
בדרך כל מה נחשב אמין יותר? בנוסף אני שוקלת לעשות בדיקת אם אר איי- האם היא יותר דומה על פי ניסינך לבדיקה ביטנית או ואגינלית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוחב חדרי המח
ד``ר רון ברדין10/08/2018היי
עירבבת מספר מושגים יחד ולמען הסדר הטוב: המטרה איננה צורת ההדמיה אם וגינלי או בטני אלא הדמייה מיטבית של כל איבר בעובר . אם העובר שוכב כך שהראש פונה למטה כלומר לכיוון צוואר הרחם לעיתי ם ניזקקים להשלמת הבדיקה בגישה וגינלית. תלוי גם בשבוע. בשתי הבדיקות המדידות תקינות . MRI איננה בדיקה של מה בכך ובטח שאין לה ייתרון להערכת רוחב חדרי המח על פני האולטרהסאונד. נכון למידע שנתת אינני רואה כל סיבה לבדיקת MRI
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטני או וגאינלי
אמא לעוברי10/08/2018תודה על המענה,בוצע לי סקירה מוכוונת מח ובאותה סקירה אלו היו התוצאות של הבטני והוגינלי, מלינגר ביצע זאת. וכשעשה ביוני אמר שאין אסימטריה לאור שבאנו לבדיקה מוכוונת מח לאחר,סקירה עשה גם ואגינלי ואמר אסימטריה מיזערית. מה,דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסימטריה בחדרי המח
ד``ר רון ברדין10/08/2018אני מניח שפרופ' מלינגר הסביר לכם את מימצא י הבדיקה . אסימטריה מיזערית כשלעצמה לא מימצא בעייתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)