שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לילוש
    28/05/2008

שלום לרופאים
    אני בהריון עם תאומים עם שני בנים!!! יש דבר שמטריד אותי כל פעם שאני עושה אולטרסאונד...
    איך ממספרים את העוברים? תמיד רשום לי עובר מספר אחד ואת הנתונים שלו ועובר מספר שניים את הנתונים.... את השקיפות והסקירות לא עשיתי אצל אותם רופאים, אז איך אני יכולה לדעת שעובר מספר אחד אצל משהו מסויים הוא אותו עובר מספר אחד אצל אחר.... הריי בכל בדיקה אני מקבלת עוד ועוד נתונים אבל חשוב שאני אדע למי זה מתייחס מהם! האם יש מספור מוסכם כמו למשל העובר שקרוב לנרתיק הוא מספר אחד והעליון הוא השני?
    דבר נוסף שרציתי לשאול הוא האם שקי ההרון זזים או שתזוזת העוברים היא בטוח השקים שמיקומם קבוע בעצם? כלומר האם מי שהיה העובר התחתון יותר ישאר כזה ומי שהיה עליון ישאר כזה?
    תודה וסליחה על מורכבות השאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תאומים

פרופ' מייזנר
    28/05/2008

תמיד צריך לתאר כל עובר או ע"י מיקומו ברחם, או על ידי מינו (במינים שונים). רק בתיאור מדויק שלו, יודעים באיזה עובר מדובר (עליון או תחתון, מוביל, ימני או שמאלי וכד').
    העוברים יכולים להסתובב ולשנות כיוונים, אך רק באותו שק הריון בו הם נמצאים. השק ההריוני אינו משנה מיקומו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו