טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום!אחרי הרבה נסיונות והריון כימי נכנסתי להריון.ווסת אחרונה ב4.7.18.ב1.8 בטא 446 ב8.8 בטא 4348 ב15.8 בטא 21054 ב19.8 בטא 35548 אולטרסאונד ראשון ב14.8 עם שק לא סדיר מתאים לשבוע 6.5 עם חלבון ב19.8 עולטרסאונד ללא דופק.אמרו לי לחכות עוד שבוע,אבל כנראה הריון לא תקין . ב2.9 אתמול הלכתי שוב לבדיקה ונצפה עובד בגודל 4.8 מ"מ ללא דופק.הרופא אמר שלא תקין וצריך להוריד. אין לי דימומים ולא היה במהלך כל ההריון. יש לי את כל הסימנים.בחילות,ג6דש בחזה ואפילו רואים בטן של הריון.האם יש סיכוי או לרוץ להוריד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ELIANA היעדר דופק עם הורמון ברמה גבוה איננו תקין תחושותייך יתכן ונובעות מרמתו הגבוהה. חשוב שיבוצע אולטרהסאונד בידי מומחה לודא שאכן רק שק בודד וכן וליראות את איזור הטפולות בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד