טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בשבוע 15+2 בת 29 הריון ראשון אתמול הייתי בסקירה מוקדמת. הרופא אמר שהבדיקה תקינה. אך יש חשד בכליה ימין למערכת איסוף כפולה( או משהו כזה) הוא המליץ לפנות ליעוץ גנטי.
הייתי שמחה אם היית יכול להבהיר לי את התמונה מה זה אומר? האם יש סיבה לדאגה? האם למעט יעוץ גנטי יש משהו נוסף שאפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מורן שלום מערכת מאספת כפולה בכלייה איינה נחשבת מום אלא סוג של התפתחות נורמלית שונה מהרגיל. מקובל לבצע בדיקה מכוונת לכליות ולשלפוחית השתן אכן לודא שזה המימצא היחיד. כמובן לבחון שוב בסקירה 2. לא סיבה ללחץ כמימצא בודד ולא מפריע להתפתחות הכלייה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד