טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, שתי שאלות: 1. US לבדיקת הריון בשבוע 6, האם לא מוקדם מדי? 2. האם US שעושה טכנאי לא מסוכן, יש מקום להתעקש על רופא או טכנאי זה גם בסדר? 3. שאלה הכי חשובה ואולי תשמע מפגרת. אני מקבל אוטרוגסטן וגינלי כתמיכה. מניחה שלא הכל יוצא וחלק נשאר. כל כדור שאני מכניסה כנראה דוחף את השאריות של הכדור הקודם. אז השאלה, האם בבדיקת US וגינלית, שתדחוף את כל שאריות החומר יותר פנימה, לא תזיק (לא מקיימת יחסים)? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי לי הכל בסדר עם מספר השאלות בשבוע 6 אמורים לראות דופק- זה לא מוקדם מידי . ניתן גם לדחות מעט ל 7-8 שבועות טכנאי אולטרהסאונד מיומנים ביותר לעיתים יותר מרופאים בדיקת האולטרהסאונד לא בעייתית עם האוטרוגסטן בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר