טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב. מחזור אחרון היה ב1/3/2019 אמורה להיות שבוע 7+5 היום עשיתי אולטראסאונד והרופאה אמרה לי שהיא רואה שק שגדל מהפעם האחרונה( הייתה בשבוע 5) ורואה שק חלמון אבל לא רואה עובר. ובקשה לחזור בעוד שבוע. אני מאוווד עצובה האם יש סיכוי שתראה עובר עוד שבוע? או להשלים עם זה שההריון הופסק??. אני מצרפת צילום אולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נאדיה היי הלוואי ויכולתי להגיד בודאות גורלו של ההריון שכן מצד אחד אם אכן את שבוע 7+ סימן לא טוב שלא ניראה עוב- בשבוע כזה מודגם עובר עם דופק כשהמהלך תקין האופצייה היותר אופטימית היא שההריון צעיר ויש טעות בחישוב על פי וסת . לכן בבדיקה הבאה עוד כשבוע אם ללא שינוי- לא מבשר טוב... בהצלחה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד