שק הריון ושק חלמון ללא עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שק הריון ושק חלמון ללא עובר
    נאדיה
    25/04/2019

בוקר טוב. מחזור אחרון היה ב1/3/2019 אמורה להיות שבוע 7+5 היום עשיתי אולטראסאונד והרופאה אמרה לי שהיא רואה שק שגדל מהפעם האחרונה( הייתה בשבוע 5) ורואה שק חלמון אבל לא רואה עובר. ובקשה לחזור בעוד שבוע. אני מאוווד עצובה האם יש סיכוי שתראה עובר עוד שבוע? או להשלים עם זה שההריון הופסק??.
    אני מצרפת צילום אולטראסאונד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הריון צעיר

ד``ר רון ברדין
    25/04/2019

נאדיה היי
    הלוואי ויכולתי להגיד בודאות גורלו של ההריון שכן מצד אחד אם אכן את שבוע 7+ סימן לא טוב שלא ניראה עוב- בשבוע כזה מודגם עובר עם דופק כשהמהלך תקין
    האופצייה היותר אופטימית היא שההריון צעיר ויש טעות בחישוב על פי וסת . לכן בבדיקה הבאה עוד כשבוע אם ללא שינוי- לא מבשר טוב...
    בהצלחה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל השק

נאדיה
    26/04/2019

תודה לך ד״ר. סליחה שאלה נוספת, האם גודל השק שמופיע בתמונהמתאים לשבוע 7+??? וסליחה שאני שואלת טוב מאווווד מוטרדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו