מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלבון עוברי לא תקיןיפעת06/06/2008
אני בת 20 וחצי אתמול קיבלתי תוצאות של בדיקת חלבון עוברי היום בבוקר הרופא התקשר אליי וביקש שאגיע למרפאה בכדי לקבל הפניה לייעוץ גנטי ומי שפיר לפי ההסבר שהרופא נתן לי התשובות של החלבון עוברי הן סטטיסטיות ואינן מראות בברור את מצב העובר (אם יש תסמונת דאון) אני מאוד מודאגת ורוצה לדעת עוד פרטים , הרופא אמר שזה קצת גבוה ואני נורא מפחדת יש שאומרים לי לא לעשות את הבדיקה מי שפיר ויש אומרים לי לעשות בגלל שאני צעירה וזה גם מסכן את העובר
אני צריכה עזרה דחופה בהחלטה הזו
נ.ב
לפני שנה וחצי ילדתי ילד בריא לחלוטין וההריון היה תקין ילדתי בלידה רגילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפעת
פרופ` ישראל מייזנר06/06/2008אם הבינותי נכון, לפי הרופא הינך בסיכון גבוה לתסמונת דאון לפי בדיקת החלבון העוברי. במקרה כזה, ללא קשר למידת הסיכון, הייתי ממליץ על בירור חד משמעי של הממצא בדיקור מי שפיר. הסיכון להפלה קטן ביותר בדיקור, והתשובה המתקבלת הינה חד משמעית!
אין קשר ללידה הקודמת של ילוד בריא.
גם גיל צעיר אינו ערובה שהעובר הנוכחי לא לוקה בתסמונת דאון.
שורה תחתונה - פני ליועץ גנטי עם התוצאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)