יעוץ לגבי תוצאת בדיקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ לגבי תוצאת בדיקות
    רחלי
    24/06/2008

בתבחין המרובע יצא תוצאה של 1:380 לפי בדיקת דם וגיל ורק לפי גיל זה 1:100 הסבירו לי שזה גבולי אבל בסקירת מערכות המוקדמת (שעשיתי בשבוע 16) מצאו שאגני הכליות מורחבים ל-3.6 וישנן ציסטות צוואריות בגודל 2 מ"מ . עשיתי לפני כמה ימים מי שפיר אך הייתי רוצה שתבהיר לי כמה זה מגדיל את הסיכוי לתסמונת דאון או שזה בגדר הנורמה, אני בשבוע 19.
    אודה על תשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ לגבי תוצאת בדיקות

הוספת תגובה

• הערכת הסיכון לתסמונת דאון

ד``ר רון ברדין
    25/06/2008

רחלי שלום
    מאחר וביצעת את הבדיקה שתיתן לך את התשובה המלאה ולא הסטטיסטית קרי בדיקת מי השפיר הרי שמיותר שתתרידי עצמך בסבירויות והערכות סטטיסטיות עד קבלת התשובה. המימצאים שציינת בשילוב הסיכון המשוקלל היוו גורם מספיק משמעותי מבחינתך בעתיו ביצעת הדיקור.
    המימצאים מהסקירה כשלעצמם גבוליים מאוד כיחידים מבחינת העלאת הסיכון לתסמונת דאון. הציסטות הצוואריות צפויות להיעלם ואחר רוחב אגני כלייה תבצעי בדיקה מככונת בסקירה השנייה ב 22-23 ש .

נותר רק לאחל לך בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו