מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חישוב לפי ווסת אחרונה ולפי USציפי01/07/2008
שלום, אני בהריון תשיעי, תאריך ו.א. 10.09.07 - לפי תאריך זה סיימתי שבוע 42 אתמול. אולם הרופאה שלי אומרת לי כעת, כי בבדיקה של ה-US הראשון - 26.11.07 , בה הייתי לפי ו.א. בשבוע 10+6, הUS הראה על 9.2 שבועות הריון ולכן יתכן שאני בעצם 11 ימים אחורה, היות שהביוץ היה ככל הנראה יותר מאוחר (המחזור היה תוך כדי הנקה, שנה אחרי לידה, ולאחר בערך חדשיים מהקודם). לציין שאני מרגישה טוב, מוניטורים טובים, צוואר ארוך ואחורי, מרגישה תנועות, וחוץ מלחצים בין הרגלים - העובר מאד למטה כעת - אין לי שום צירים או הרגשות טרום לידה שגרתיות. שאלותי: * האם יתכן מצב בו גיל ההריון האמיתי לא מתחשב על פי הוסת האחרונה אלא לפי הUS *עד מתי סביר להמשיך את ההריון - בהתחשב בעובדה שאיני רוצה התערבות, ילדתי רק לידות טבעיות, וזהו הריון תשיעי? *מה אתה ממליץ לי לעשות כדי שתהיה התקדמות בתהליך והלידה תתחיל? (אני ברוסיה, הרופאה מקומית ולכן זקוקה לחוות דעת מקצועית יותר) תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב גיל הריון
ד``ר רון ברדין06/07/2008ציפי שלום רב
1. אכן US מטרימסטר 1 אמין יותר בקביעת גיל הריון על פני ו אחרונה ונהוג לבצע תיקון לגיל הריון בפער זה.
2. אמליץ לך לפנות לפורום הריון ולידה בפורטל BEOK בכל הקשור להמשך ניהול ההריון ועיתוי הלידה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)