דחוףףףףףףףףף בבקשהההההההההההההה!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףףףףףף בבקשהההההההההההההה!!!!
    י.ט
    02/07/2008

שלום ! לאחר סקירה מורחבת + יעוץ גנטי + אולטרסאונד מוחי נמצא כי ישנה הרחברה קלה של החדר הלטראלי הימני כאשר גם החדר השמאלי בולט לשני החדרים צמיחה של הקוראיד פלקסוס ובנוסף היקף ראש שהוא מהמצופה ומתחת ל2 סטיות תקן שילוב הממצאים מצביע על סיכון ממשי לקיום הפרעה בהתפתחות של המוח ! עדיין ממתינה לתוצאות מי שפיר שאלותי הם: מה זה הקרואיד פלקסוס ? הפרעה בהתפתחות מהי גודל ההפרעה במה זה יתבטא ? האם זה יביא להפרעות חמורות יותר ?? מהו התקן להיקף ראש אני נמצאת בשבוע 25 הריון שני ללא מחלות גנטיות ( מה שידוע לי )גודל החדרים שמאלי 11.4 10.2 ימיני 9.7 9.3 אשמח גם אם תוכל לפרש לי מה זה BPD;AC;HC;TCD1FL אודה לך מאוד אם תוכלל להחזיר לי תשובה בהקדם האפשרי כי אני יודעת מה לעשות וכפי שראית יש לי הרבה שאלות ללא מענה ! תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה ל י.ט

ד``ר רון ברדין
    06/07/2008

י.ט יקרה
    לא ניתן להיתייחס ב פורום זה לאוסף השאלות שהפנית. עלייך לקבל ייעוץ גנטי מפורט לגבי משמעויות המימצאים ובהתאם המשך ניהול ההריון
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

י.ט
    06/07/2008

תודה על היחס והתגובה !! סליחה שהצפתי בשאלות פשוט אני בלחץ ואין מענה רק להמתין לעוד ביקה ועוד בדיקה ורק אחרי זה ידברו איתך וזה קשה לפחות מה זה סטיית תקן -2 היקף ראש מה הגודל שאמור להיות בשבוע 24 וחצי והאם זה יכול להשפי ע על התינוק ( התפתחות איטית) מבחינת חירשות וכו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו