טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב,
הנני בשבוע 14 וכתוצאה ממספר פעמים שבהם לא הרגשתי טוב יצא לי לעשות בדיקת אולטרא סאונד לעיתים קרובות של שבוע-שבועיים
אני רוצה לדעת האם נגרם נזק לעובר כתוצאה מזה ומה ההשלכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני עדיין לחוצה מהנושא
יצא שאתמול הייתי בבית חולים כתוצאה מכאבים ולאחר הבדיקה נהיה דימום ונאלצתי לחזור לבית החולים ונעשה לי בדיקת אולטרא סאונד נוספת באותו יום
האם יש דרך וודאית לדעת כי אין פגיעה?האם גם בטווח של אותו יום אין פגיעה?
ויש לי סקירה לעוד שבוע וחצי האם כדאי לדחות אותה כמה שאפשר כדי שיהיה המרווח הכי גבוה בין הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר