סיכון באולטרסאונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכון באולטרסאונד
    זגש
    15/07/2008

שלום רב, הנני בשבוע 14 וכתוצאה ממספר פעמים שבהם לא הרגשתי טוב יצא לי לעשות בדיקת אולטרא סאונד לעיתים קרובות של שבוע-שבועיים אני רוצה לדעת האם נגרם נזק לעובר כתוצאה מזה ומה ההשלכות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכון באולטרסאונד

הוספת תגובה

• תשובה לזגש

ד``ר רון ברדין
    16/07/2008

זגש
    מהמידע הידוע עד היום בדיקת האולטראסאונד לא מסכנת את העובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אבל

זגש
    16/07/2008

אני עדיין לחוצה מהנושא יצא שאתמול הייתי בבית חולים כתוצאה מכאבים ולאחר הבדיקה נהיה דימום ונאלצתי לחזור לבית החולים ונעשה לי בדיקת אולטרא סאונד נוספת באותו יום האם יש דרך וודאית לדעת כי אין פגיעה?האם גם בטווח של אותו יום אין פגיעה? ויש לי סקירה לעוד שבוע וחצי האם כדאי לדחות אותה כמה שאפשר כדי שיהיה המרווח הכי גבוה בין הבדיקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לזגש

ד``ר רון ברדין
    17/07/2008

לא רואה סיבה לדחיית הסקירה!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו