טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב,
אני בהיריון תאומים בשבוע 29 ואתמול ביצעתי בדיקת אולטרסאונד - גדילת עובר.
במהלך הבדיקה ביצעו לי גם בדיקת אורך צבר הרחם. התוצאה הראתה 29 מ"מ. לפני שבועיים עשו לי את אותה הבדיקה והתוצאה הייתה 38 מ"מ. בשני המקרים צבר הרחם סגור.
רציתי לבדוק האם זה יכול להיות או שפשוט נעשתה טעות? ואם כן, האם זה בסדר? או מה הפירוש הדבר?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דינה: אורך צוואר הרחם יכול להתקצר. אם הבדיקה נעשתה ע"י אותו רופא ובאותו מכשיר קרוב לודאי הצוואר התקצר. עד 35ממ תקין ומתחת משגיחים בצורות שונות. מ 25 ממ ומטה קיים סיכון ללידה מוקדמת. הוראות מדויקות יש לקבל מן הרופא המטפל לגבי אמצעי הטיפול וצורת המעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד