האטה בגודל בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האטה בגודל בטן
    אידית
    20/07/2008

אני כרגע בשבוע 37+6 לאחר הערכת משקל נראה כי גודל הבטן קטן משאר המדדים: הערכה בשבוע 33+3: BPD- 8.6- מתאים ל שבוע 33+1 AC=28.6- מתאים לשבוע 32+6 FL=6.4- מתאים לשבוע 34 משקל מוערך :2200 הערכה בשבוע 35+5 BPD=9- מתאים לשבוע 35+1 AC=29.5 מתאים לשבוע 34 FL=6.6 מתאים לשבוע 35+2 משקל מוערך:2500 הערכה אחרונה היום שבוע 37+6 BPD=9.55מתאים לשבוע 39 AC=31.9 מתאים לשבוע 35+5 משקל מוערך: 3050 לצערי הרופא שלי לא בארץ ואין לי אפשרות לשאול אותו לגבי הפער בגודל הבטן, לפני הערכות אלו היה פער רק של כמה ימים. האם יש צורך לבדוק עוד דברים , הנושא מדאיג אותי אודה לתשובך אידית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האטה בגודל בטן

הוספת תגובה

• היקף בטן קטן

ד``ר רון ברדין
    21/07/2008

אידית
    ראשית משקל העובר מתאים לגיל הריון באופן סביר ביותר
    פער בהיקף הבטן נימצא כבר בבדיקתך הקודמת קרי ב35+ שבועות כך שבבדיקה הנוכחית לא השתנה הפער מהותית והעובר גדל בכ 500 גרם בשבועיים שזה "יפה מאוד" ומצביע כניראה על עובר שהסביבה התוך רחמית לא רעה לו
    אין צורך בהערכת גדילה נוספת כעת אלא אחרי 10-14 יום מבדיקה אחרונה.
    בדיקות נוספות "תומכות" להערכת העובר הם המוניטור ובדיקת הפרופיל הביופיזיקאלי כולל כמות מי שפיר על ידי האולטראסאונד
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו