גילוי שני ממצאים שונים בסקירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גילוי שני ממצאים שונים בסקירה
    עמית
    21/07/2008

שלום רב. בסקירה המאוחרת שעשינו התחזק החשד אצל העובר שלנו לאצבע נוספת (חמישית ושישית מחוברת) בכף רגלו הימנית (אם כי לא נראתה עצם ויכול להיות שמדובר החתיכת עור). בנוסף הרופא ראה ציסטה קטנה בגודל 3-4 מ"מ בראש (לא במוח) small interhemispheric cyst 3-4 mm (not vascular) located posteriorly to the corpus callosum. שאלתי היא, האם מומלץ לעשות מי שפיר. כרגע אף אחד לא יודע לומר אם יש קשר בין השניים (כנראה שאין) ואני לא יודעת אם בדיקת מי שפיר יכולה באמת לעזור למקרה שלנו. אודה לכם מאוד אם תוכלו לייעץ לי. אני ובן זוגי דיי אבודים. אני בשבוע 22, וחייבת להחליט במהרה (אם אינני רוצה להיתקל בוועדות במידה ויהיה עליי לבצע הפסקת הריון).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לעמית

פרופ` ישראל מייזנר
    22/07/2008

פולידקטיליה (ריבוי אצבעות) עלולה לרמז גם על בעיה כרומוזומלית. התוספת של ממצא מוחי, ולא משנה מהותו הברורה, רק מגבירה את החשד לבעיה כרומוזומלית. נטייתי היא להמליץ על דיקור מי שפיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו