חדרי מוח מורחבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדרי מוח מורחבים
    אנה
    21/07/2008

ד"ר שלום רב אני בת 26 ,היום ביצעתי סקירת מערכות טרימסטר שני , אני בשבוע 24 ונאמר לי ע"י הרופא שהממצאים : חדרי המוח של העובר הודגמו מורחבים 8.4 מ"מ והוא המליץ על מעקב אצל גניקולוג. יש לציין שבבדיקה הקודמת (סקירת מערכות מוקדמת) הכל היה בסדר גמור , שקיפות עורפית 1.1 מ"מ . CRL 55.8 מ"מ , חלבון עוברי : PAPP-A: 0.98 MOM, FREE BETA: 0.70 MOM (1:20,000). תבחין משולש : E3-0.99 , HCG-0.71,AFP-0.94 האם יש סיבה לדאוג? האם כדאי לעבור בדיקות נוספות ? תודה , אנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדרי מוח מורחבים

הוספת תגובה

• המשך לשאלה הקודמת

אנה
    21/07/2008

הייתי רוצה לציין שבנוסף ל הרחבה בחדרי המוח 8.4 מ"מ באולטרסאונד של טרימסטר שני הודגמה הרחבת אגן כליה ימנית 4.2 מ"מ והרחבת אגן כליה שמאלית 4.9 מ"מ , דוקטור אני מאוד לחוצה אבקש את תשובתך במהירה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוחב אגני כלייה

ד``ר רון ברדין
    22/07/2008

רוחב אגני הכליות שציינת לשבוע 24 הוא תקין ומוגדר כתקין בשבועות אלה עד 5 ממ. ייתכן והרופא הבודק המליץ שתבצעי ביקורת על מנת לוודא שאין התקדמות ברוחב אגני הכלייה בהמשך.
    בכל מקרה על פי ההגדרות המוכרות הערכים שציינת לעיל תקינים לשבוע זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודהרבה על התשובה המהירה !!!!

אנה
    24/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוחב חדרי מח

ד``ר רון ברדין
    21/07/2008

אנה שלום רב
    רוחב חדרי המח המצויין לעיל תקין בהחלט ובתוך תחום הנורמה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו