מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- US שבוע 6+ 4ימים לא נצפה דופקANOנימית27/07/2008
שלום פרופ' היום עשיתי US לאחר IVF, אני בשבוע שישי וארבעה ימים: נצפה שק הריון תוך רחמי, שק חלמון 5 מ"מ. בצמוד לו "בספק קוטב עוברי 2 מ"מ). פרופ' אני מאוד מוטרדת ולא יודעת למה עלי לצפות, הוזמנתי לUS עוד שבוע - בשבוע הזה אני אהיה במחשבות כל הזמן. הבטא הראשונה היתה 14, השניה 44 ואחריה 121 ו-270. האם יש סיכוי להריון הזה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית
פרופ` ישראל מייזנר29/07/2008התשובה היא כן. בהחלט יתכן שהעובר יגדל מעט ויופיע דופק תקין. גם ב IVF רואים לפעמים אי התאמה קלה בגיל ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור
ANOנימית30/07/2008הרגעת אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה*עדכון US ושאלה*
ANOנימית03/08/2008שבוע אחרי הUS הפעם נצפה עובר ברור מאוד אבל לא נצפה דופק. האם יש סיכוי?????????? נתבקשתי לעשות בטא כמותית היום וביום רביעי ובחמישי להגיע לUS
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הבטא הכמותית
ANOנימית03/08/2008הסתבר שהד"ר טעה ונתן איכותית אז התוצאה היתה מעל אלף, לא רלוונטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק
פרופ` ישראל מייזנר03/08/2008סבלנות הוא שם המשחק. בואי נחכה ל US הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הסבלנות משתלמת? היום נצפה דופק
ANOנימית04/08/2008אבל הדופק חלש מאוד הרופא אמר שגודל העובר הוא 6 "מ ולפי חישוב ההריון (IVF) אני בשבוע 7.4 והוא אמר שהעבור לא בגודל המתאים ולכן לא בטוח שזה תקין. אוףףףףף הסבלנות שלי נגמרת.... האם זה שגודל העובר קטן והדופק חלש זה מעודד או שבמקרה הזה זה יותר מדאיג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק
פרופ` ישראל מייזנר05/08/2008בתחילת ההריון תמיד בדופק איטי, והוא עולה בהדרגה תו שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ', אני מעריכה את תגובתך
ANOנימית06/08/2008ומודה לך מאוד על ההשקעה והפחתת המתחים :-) שאלה אחרונה (להיום?), האם גודל העובר שנצפה אכן מהווה מקום לדאגב? האם עובר שתוך שבוע גדל מ"ספק קוטב עוברי 2 מ"מ" ל- 6 מ"מ אבל בשבוע 7 וחצי בלבד, הם זה מעיד על בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדופק תקין!!!!!
ANOנימית08/08/2008היום בUS בדקה אותי רופאה מומחית וראתה שהדופק של העובר תקין, הדופק 60 זה שלי לא של העובר... הבעיה שהעובר אכן 6 מ"מ... סיוט הדבר הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודם מקסים = ואדם מקסים
ANOנימית13/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)