גודל הראש גדול מאוד!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודל הראש גדול מאוד!!!!
    לודמילה
    28/07/2008

אני בת 27 היריון ראשון. שבוע 33.6 היריון רגיל. בריאה . עד עכשיו כל הבדיקות היו תקינות. כשהייתי בשבוע31.3 עשיתי בדיקת גדילת עובר, התוצאות:bpd: 84.4 מתאים ל-33.6 ofd: 113, מתאים ל שבוע 35 ,hc:312.9 ac:269.2 מתאים ל-31,0 femur: 59.9 מתאים ל- 31,1 כמו כן משקל מוערך 1800, היום הייתי אצל רופא והוא אמר שהראש מאוד גדול, אני מאוד לחוצה כי כשעשיתי סקירת מערכות מאוחרת הכל היה תקין, יש לציין שתאריך ווסת אחרון נקבע ע"פ אולטראסאונדים בלבד כי אינני זוכרת במדוייק, כנ"ל גם גיל היריון נקבע לפי התפתחות העובר. האם יש סיבה לדאגה או בבדיקות נוספות? אני גם עשיתי את כל הבדיקות גנטיות והכל נמצא תקין. אנא, אני מאוד לחוצה בגלל גודל הראש - רשמו את תשובתכם בהקדם. תודה מראש - לודמילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודל הראש גדול מאוד!!!!

הוספת תגובה

• ללודמילה

פרופ` ישראל מייזנר
    29/07/2008

מדידת ראש העובר קשה ככל שגיל ההריון עולה, ולעיתים המדידה אינה מדויקת וגדולה מהצפוי. התופעה מוכרת, ואיננו מתרגשים ממנה יותר מידי. רצוי בכל מקרה לעקוב אחר הגדילה בהפרש של שבועיים ימים. אם הפער נשמר, ולא גדל, הייתי די רגוע. תמיד תוכלי לפנות ליעוץ נוסף במכון גנטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו