סקירת מערכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקירת מערכות
    דפי
    03/08/2008

לפרופ ' מייזנר שלום! אני דפי בת 39 בשבוע 22 להריוני . יש לי בבית שני ילדים בריאים ברוך השם. בסקירת מערכות מוקדמת שביצעתי התגלה מימצא שדרש ממני לבצע סקירה נוספת. בסקירה זו נאמר שהקיבה נמצאת מימין במנח לא רגיל, גם התרסריון לא במנח רגיל- קדמי לקיבה, כיס המרה מימין לוריד הטבורי. חלק שמאלי של הכבד גדול. אין הרחבת לולאות מעי, יכול להתאים לסיטוס הפוך תוך בטני , או מלרוטציה של המעי. בסקירה נוספת נאמר: קיבה מימין בעיקר רוחבית ולא אורכית כרגיל. טחול מימין, תריסריון מימין, כבד גם הפוך. בבדיקת אקו לב עוברנמצא לב תקין במבנה ובמנח. הבנו היטב את המצב, של שינוי מיקום של איברים פנימיים. עד כה ביצענו בדיקות שונות, כולל דיקור מי שפיר, למעט בדיקה זו שעדיין לא קיבלנו את תוצאותיה , תוצאות כל הבדיקות תקינות. אני ובעלי מתלבטים מאוד לגבי הריון זה, מה לדעתך הסיכויים במקרה זה ללידת תינוקת בריאה ושלמה למרות השינוי במיקום האיברים?אילו השלכות יהיו בהמשך על לידת התינוקת? האם אתה היית ממליץ על המשך ההריון במקרה שכזה או אחרת? היינו מאוד רוצים לשמוע את דעתך בנושא. תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקירת מערכות

הוספת תגובה

• לדפי

פרופ` ישראל מייזנר
    03/08/2008

להערכתי, בהעדר מומים נוספים בעובר ובהעדר מום לב, הייתי מתייעץ עם כירורג ילדים, שכן אלו הרופאים שבד"כ נתקלים בבעיות שכאלו. לנו הגינקולוגים, אין מספיק ניסיון עם ילודים כאלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו