היקף בטן קטנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היקף בטן קטנה
    אנה
    18/08/2008

שלום פרופסור מייזנר, ביצעתי סקירת מערכות מאוחרת. לפי תוצאותיה - היקף הראש קטן. לפי המלצה של רופא נשים שלי ביצעתי סקירה חוזרת לצורך המשף המעכב. בסקירה האחרונה התוצאות הן: היקף הראש עדיין קטן( אך עדיין באותה העקומה) אך עכשיו גם היקף הבטן קטנה(לפי הסקלה נמצא בגבול התחתון ולפי העקומה זה ירד לעקומה יותר נמוכה). השאלה שלי היא- איזה סיבות יכולות להיות להיקף הבטן קטנה והיקף הראש קטנה. רציתי לציין שהיתה לי הדבקה בcmv בעבר. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היקף בטן קטנה

הוספת תגובה

• לאנה

פרופ` ישראל מייזנר
    22/08/2008

יש רשימה שלמה של סיבות לעוברים קטנים (בהנחה שאין טעות בגיל ההריון): יכול להיות שהעובר מחקה אחד מהוריו אם הינו "קטן" מהממוצע, תתכנה מחלות רקע הגורמות לכך על רקע אי ספיקה שיליתית, יתכן ומדובר בתסמונת גנטית הדורשת בירור מכון גנטי, ותתכן הפרעת גדילה על רקע זיהומי. עלייך לפנות לרופא המטפל, והוא יעזור לך לבצע את כל הבדיקות הנדרשות - ויש כאלה!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו