שקעפות עורפית לתאומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקעפות עורפית לתאומים
    שרי
    21/08/2008

שלום לך פרופסור מייזנר-ראשית כל אני רוצה לציין לטובה את מחלקת האולטראסאונד שלך בבלינסון,מחלקה יפה ומושקעת,היה לי מאוד נעים-פעם ראשונה שלי שם,אני בהריון ראשון לאחר הפריה,התאומים הינם בשקים נפרדים,ביצעתי שקיפות עורפית אצל ד"ר משיח,עובר ראשון-CRL 65 סיכון גיל הינו1:1003 והסיכון הינו 1:6691 גיל העובר 12+6 למרות שעל פי החישוב אני אמורה להיות ב12+3,עובר שני CRL 66 סיכון גיל 1:1003 והסיכון הינו- 1:4562,נצפו בשני העוברים עצם אף,ד"ר משיח מסר שזה נראה נחמד,מה דעתך?למה העובר השני ירד הסיכון?היו צריכים להינתן עוד נתונים כשיליה,לב וכוי..,לא יודעת בפורומים שאני קוראת נתקלתי ביותר נתונים,אנא חווה את דעתך המקצועית-תודה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקעפות עורפית לתאומים

הוספת תגובה

• לשרי

פרופ` ישראל מייזנר
    22/08/2008

כפי שאת ודאי יודעת, בדיקת השקיפות העורפית הינה בדיקה סטטיסטית, ולכן השוני בין שני העוברים. כל שינוי במילימטר אחד במדידה, משפיע מהותית על התוצאות. הבדיקה שערכת נחשבת לתקינה לחלוטין. בנוכחות בדיקה שכזו, הסיכון למום לבבי או לתסמונת אחרת (למשל מומי שלד) קטן משמעותית. זהו המסר מן הבדיקה שערכת. אם תחפצי בתשובה חד משמעית לגבי העובר - רק בדיקת מי השפיר תוכל לספק לך אחת שכזו.
    ותודה על המחמאות ליחידה החדשה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו