שבוע טוב- לחוצה קצת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע טוב- לחוצה קצת...
    אנונימית
    31/08/2008

שבוע טוב, לפי ספירה שלי היום (יום א') אני בשבוע 6 פלוס 5 . ביום חמישי הלכתי לראשונה לא.ס ושם נצפה עובר ודופק כמו שצריך. מה שהדאיג אותי הם הנתונים הבאים: לפי הבדיקה העובר תואם את הגיל של 5+5 (ביום ה' לפי ספירתי הייתי 6 פלוס 2) ובנוסף, נאמר לי שגודל העובר- 0.25 ס"מ. האם יש סיבה לחשוש שמא העובר לא מתפתח כמו שצריך? האם זה הגיוני שיש פער של ימים (4 ימים ליתר דיוק) בתחילת ההריון בגיל העובר? האם הגודל מתאים את הגיל הנוכחי שאני ספרתי או את הגודל של 5+5 ??? יש לציין שנכנסתי להריון בעזרת הזרעה - ב- 15/07-ווסת אחרונה וב-29/07-הזרעה. אודה מאוד לתגובתכם אני קצת חוששת בעיקר בגלל שעברתי הפלה טבעית לפני כ-11 חודשים בהריון הראשון שלי (טבעי) ועכשיו סופסוף נקלטתי שוב. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע טוב- לחוצה קצת...

הוספת תגובה

• גיל הריון צעיר

ד``ר רון ברדין
    31/08/2008

שלום לאנונימית
    פער של שבוע בגיל הריון זה איננו מבטא מהלך לא תקין. יתרה מכך הייתי שואב הרבה עידוד מכך שניצפה עובר ודופק. למרות שאת בלחץ מציע לך לחכות לפחות כ 10-14 ימים לבדיקה נוספת בתאום עם הרופא המטפל שלך .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו