שאלה......

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה......
    שי
    01/09/2008

הי דוקטור, בתאריך 17/07 הייתה לי ווסת אחרונה, ב- 3/08 היה לי ביוץ חיובי וביום שלמחרת היו לי כאבים חזקים בצד ימין של הבטן התחתחונה, ני משערת שזה כתוצאה מהביוץ. ב- 25/08 קבלתי תוצאה חיובית שאני בהריון וערכי הבטא היו 3547 ביום שישי האחרון 29/08 הלכתי לבצע בדיקת אולטראסאונד ושם נרשם שגיל ההריון לפי חישוב ווסת אחרונה הוא 6.1, ולפי הבדיקה הודגם שק הריון בקוטר 10 מ"מ בגודלו תואם לשבוע 5.0 עם שק חלמון בתוכו ללא רקמה עוברית עדיין. וממולץ בדיקה נוספת בעוד כ- 10 ימים. שאלתי היא: האם הממצאים שניצפו בבדיקה תואמים את השבוע לפי חישוב הביוץ? והאם ישנה שכיחות לפערים כאלו ולהריונות תקינים? או להריונות לא תקינים? והאם בשבוע חמישי זה שכיח לא לראות את העובר??? בקיצור מה זה מעיד????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה......

הוספת תגובה

• לפזית

פרופ` ישראל מייזנר
    01/09/2008

אי אפשר לקבוע גיל הריון בדיוק של יום. לפי הביוץ גיל ההריון פחות או יותר תואם (גדול ב 3 ימים). בשלב זה, עדיין לא תמיד רואים את הדופק או את הקוטב העוברי. הייתי ממתין עוד מספר ימים וחוזר על הבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו