ביומטריה ודרגת שיליה 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביומטריה ודרגת שיליה 3
    כרמל
    03/09/2008

שלום רב, אני בהריון בשבוע 34+2 והתקבלו עבור התינוק שלי המדידות הבאות: BPD 9.24 מתאים לשבוע 37+4 HC 32.94 מתאים לשבוע 37+4 AC 31.87 מתאים לשבוע 35+6 FL 7.25 מתאים לשבוע 37+1 הערכת משקל: 2.900 בנוסף נמצא כי דרגת השיליה היא 3, והטכנאית אמרה גם שהיא רואה חלקיקי ורניקס במי השפיר. האם המדדים תקינים לשבוע הנוכחי? יש לציין שכבר ברוב האולטראסאונדים שביצעתי החל משבוע 14 העובר גדול בכשבועיים מגיל ההריון. מה משמעות דרגת שיליה 3? האם דרגת שיליה זו יכולה לגרום לסיבוכים? מה משמעות חלקיקי הורניקס - באיה שלב של ההריון בדר"כ מתחילה להתקלף השכבה הזו? על פי הנתונים שמראים גם עובר גדול וגם שיליה בשלה האם קיימת סבירות שאלד לפני שבוע 40, או שישנה טעות בהערכה שלי של גיל ההריון? אשמח לתשובותיכם המלומדות. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביומטריה ודרגת שיליה 3

הוספת תגובה

• דרגת שיליה

פרופ' מייזנר
    07/09/2008

העובר גדול מהתחלה, ולכן המדדים בנורמה לעוברך. דרגת השיליה מתאימה לגיל ההריון והינה תקינה לו. החלקיקים הצפים בנוזל חסרי משמעות, ואם זה הורניקס, אין לכך חשיבות. אין סיבה ללידה מוקדמת רק עקב היות העובר גדול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו