בדיקת אולטרא סאונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת אולטרא סאונד
    מרינה
    16/09/2008

שלום... וסת אחרון ב-27/7/08 בין וסת לוסת יש 38-40 ימים, בדיקת בטא ראשונה 2/09/08 היתה 570, שלחו אותי לאולטרא סאונד והרופא אמר שלא רואים כלום ונתן לי הפניה ולאחר שבוע עשיתי אולטרא סאונד שני ונאמר לי שישנו שק אך לא רואים חלמון/עובר. הרופא הפנה אותי למעקב של 3 בדיקות בטא והבדיקה של היום 16/9/08 היתה 28348 רציתי לדעת מה אני אמורה לעשות" כי הרופא נורא הפחיד אותי עם זה שהוא לא ראה כלום ואמר שצריך לעשות הפלה עם באולטרא סאונד הבא לא יראו עובר. ושאלה נוספת עד איזה שבוע אני יכולה לחכות ולדעת בודעות שאין סיכויים? אנחנו מאוד רוצים את התינוק.... אני חיילת ואת כל הבדיקות אני עושה מטעם הצבא רציתי לדעת האם יש מקום שאפשר לעשות אולטרא סאונד פרטי... זה נורא מדאיג אותי שאולי הרופאים בצבא לא נותנים לזה סיכוי וישר שולחים להפלה.. אני תושבת אשדוד ואשמח עם תוכלו לומר לי היכן ניתן לעשות בדיקת אולטרא סאונד פרטית. תודה מראשש ומצטערת שזה ארוך חשוב לי לדעת. שוב תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת אולטרא סאונד

הוספת תגובה

• רמות בטא בדם והתפתחות עובר

ד``ר רון ברדין
    17/09/2008

מריה שלום
    למען הסדר הטוב.
    אי הדגמת שק בבטא 570 לא מפתיע
    שק צפוי להראות בבטא 1000-1500 לערך וכך אכן היה אצלך
    בטא 28348 שבוע 6+4 אמורים לראות קוטב עוברי ודופק .
    לכן בבדיקת האולטראסאונד הקרובה יש לראות דופק עוברי במידה וההריון מתפתח במהלך תקין!
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו